Enter your keyword

Es lloga bandolera!

Es lloga bandolera!

Es lloga bandolera!

Ahir vàrem anunciar el servei de lloguer de bandoleres i va ser tot un èxit!

picmonkey_image

I és que les bandoleres son una molt bona opció per gaudir de les festes a Mallorca. La Beata, La Vermada… son molts els llocs arreu de l´illa on és necessària la indumentària típica pagesa.

Els nostres vestits de pagès esperen tot l´any pacientment a sortir de l ármari  poder mostrar amb orgull qui som i d´on venim. Jo no sé vosaltres, però a mi m´encanta veure a tot el poble vestit com cal… des del més petit, al més gran amb el vestuari mallorquí és una experiència única i meravellosa.

Per tot això, hem decidit posar en marxa un SERVEI DE LLOGUER de bandoleres pageses, per poder gaudir de la festa sense passar pena per les aglomeracions, per donar seguretat al teu menut, per poder ser mamà i pagesa (o papà i pagès) i anar vestida (o vestit ^_^) amb la roba de cap i peus, per poder aparcar el cotxet, perque el teu petit estigui més còmode… son tants els motius positius d´emprar portabebès a les festes.

IMG_7494

 

COM FUNCIONA EL SERVEI?

El lloguer de bandoleres té un cost de 4€ per dia.

Hauràs de pagar la bandolera sencera (65€) en concepte de dipòsit i apuntarem a un petit contracte les teves dates i les nostres així com el període de lloguer.

Una vegada la venguis a tornar, revisarem que tot estigui correcte i que no s´hagi malmès i et tornarem el depòsit (descomptant els dies de lloguer)

IMG_7504

NO LA VULL TORNAR, LA VULL!

Estam tan convençuts de que viuràs una experiència inoblidable que és molt probable que te la vulguis quedar.

En aquest cas, podràs quedarte-la sense cap problema i NO ET COBRAREM EL LLOGUER.

IMG_7509

 

VULL LLOGAR-NE UNA! COM HO FAIG?

Ens pots enviar un missatge a travès de Facebook o un correu a hola@embolikats.com. T´informarem de quins son els colors disponibles per lloguer i la seva disponibilitat.

Atendrem les reserves i peticions per ordre d´arribada.

BONES FESTES!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.