Enter your keyword

10 motius per comprar a Embolikats!

10 motius per comprar a Embolikats!

10 motius per comprar a Embolikats!

Fa estona que volía escriure una entrada en la qual explicar per què triar els nostres productes entre els milers existents que hi ha envers la ma/paternitat.

1.  Ca meva és allà on hi ha mu mare <3

Potser saps moltes coses sobre recien nats, però fins que no el tens en braços… no t  ´adones realment de la dependència que ténen cap els braços de la mare. No conèix res més, ha estat 9 mesos escoltant el teu cor, la teva veu, la teva calidesa, la teva olor… Moltes mares exclamen sorpreses: “És increïble, quan l´agafo calla…” o bé… “estava tan tranquil i he entrat per la porta i es posa a plorar… m´ensuma” Tot això és cert, no és malcriar. És atendre les necessitats del nostre infant. Portar-lo en braços és el que necessita.

lamina de Mamushka Palma

Lamina de Mamushka Palma

2. ÚTIL, PRÀCTIC I ERGONÒMIC

La bandolera et resultarà molt útil per poder atendre al teu petit i fer altres coses com ara: anar a comprar, atendre als germans grans, passejar… El teu petit estarà allà on s´hi sent millor: als teus braços. I tú, podràs sortir i fer coses que t´ajudaràn a sentir-te bé amb tu mateixa.

A més, els nostres portabebès son ergonòmics. La qualcosa vol dir que respeten la posició granota del recien nat i ajuden a preservar la posició M de les cametes i la esquena corva en forma de “C”.

mery

3. MADE WITH LOVE <3

Perque de cada vegada més, és important saber d´on vénen les coses que duim. En aquest món boig de consumisme, és habitual fabricar fóra en condicions barates i vendre els productes aquí. Nosaltres apostam per un consum sostenible i responsable per a que tú només t´hagis de preocupar del més important: el teu nadó.

22.EMBOLIKATS PLATJA_MAIG16

4. FORA NIRVIS

Tractam cada producte individualment, ho tallam amb cura, ho rentam, ho estenem al sol, ho cosim, ho planxam, l´embolikam amb amor, el ficam dins una capsa d´ensaïmada… cada pasa del procés la feim poc a poc i sense presa. Posam el mateix amor en el primer que en el darrer. I aquesta serà la nostra premisa sempre, perque arribi a les teves mans en perfectes condicions.

View More: http://cristinamasllullphoto.pass.us/taller-embolikats

5. MADE IN MALLORCA

Som l´única marca a Espanya de portabebès que empra tela feta artesanalment i made in Mallorca. Només empram roba de llengües autèntica (feta a Mallorca) per confeccionar els nostres productes. Hi ha algún producte del qual la tela no està feta a Espanya, però és una fàbrica europea especialitzada en cotó certificat de tela de fular (que a Espanya, no existeix). Per la resta, procuram que tot estigui fet a Espanya per reactivar la economia.

View More: http://cristinamasllullphoto.pass.us/taller-embolikats

6. Pensa local, compra local!

Pensam que per reactivar la indústria de les Illes, és important comprar aquí. Des dels albercocs, fins a la roba de llengües.

No serveix de res anar a comprar al mercat amb una senalla si no saps d´on prové aquella cistella. Darrerament les llengües estàn de moda. Les veim gairebé per tot, però és una llàstima que la majoria de tela de llengües que veim al carrer, siguin d´imitació. Sabíes que ni tan sols està feta a Mallorca?

taller-textil-maquinaria

 

7. Empresa Familiar

Comprant a Embolikats no només estaràs donant suport a la nostra empresa i a la nostra familia, sino també estaràs donant feina als telars de la illa, a la fàbrica mallorquina que ens fa les etiquetes, a la imprenta que ens fa les ferratines, a l´empresa que fa les capses d´ensaïmada, al missatger que et fa arribar l´Embolikat a casa teva… És una cadena! Ajudan´s a arribar més enfora!

 

8. És econòmic.

Els nostres portabebès ténen un PVP d´entre 65€ i 120€. Aquestes quantitats no son comparables per exemple a un cotxet per al teu petit que solen superar els 150€ i n´hem arribat a veure per més de 1000€. Realment és econòmic tenguent en compte la artesania del producte i que està fet tot aquí. Et podem explicar qui, cóm i quan es va fer i en quines condicions. A més, estam segurs de que el guardaràs com un tresor i segur que passarà de pares a fills i fins i tot el podràs gaudir amb els teus néts… Els moments que hi visquis amb ells, no ténen preu.

View More: http://cristinamasllullphoto.pass.us/taller-embolikats

9. Perque son PRECIOSOS!

Que aixequi la mà a qui no li agradi la roba de llengües! No podía faltar aquesta afirmació perque en el fons el disseny és el que ens enamora de la meravellosa tela mallorquina. La veritat és que és indiscutible que les llengües  ténen una energia especial i una bellesa peculiar. Del color que siguin, totes ténen alguna cosa que les fa irresistibles i molt mediterrànies.

Roba de llengües

Roba de llengües

10. Màxima comoditat!

Als pobles mallorquins, vivim sense aceres. Hem de conviure amb el trànsit dels cotxes i anar amagant-mos entre els cotxes aparcats per dónar pas als vehicles. L ´Embolikat pot ser la sol.lució a la teva maternitat, oblida´t de pujar i baixar aceres, escales, aglomeracions… a més hi cap dins una bossa per la qualcosa sempre el podràs dur amb tú.

24.EMBOLIKATS PLATJA_MAIG16

i a tú… se t´ocórre alguna raó més per Embolikar-te?

Leave a Comment

Your email address will not be published.